Federación Junta de Fiestas Moros y Cristianos de Cocentaina

    ValencianoEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)

Nou reconeixement de Costa Blanca per les Festes de Cocentaina

Correu electrònic Imprimeix PDF
Cocentaina va rebre el dimecres 21 de març dos guardons al marc de la I Gala de les Festes de la Província d'Alacant, organitzada pel Patronat Costa Blanca, i que és va emmarcar sota el títol de '+ Festa, + Promoció'. A l'acte van acudir l'alcaldessa del municipi, Mireia Estepa, i la regidora de Fira, Mariona Carbonell, per tal de rebre aquests reconeixements que l'esmentat Patronat Provincial de Turisme ha Lliurat per primera vegada en aquest any 2018. Pel que fa a Cocentaina cal destacar que s'han premiat dues de les Festes locals que posseeixen la distinció d'Interès Turístic Nacional. És tracta de les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Màrtir, que es celebren cada segon cap de setmana del mes d'agost, i la Fira de Tots Sants l'origen és remunta al 1346 i un certamen que a la seua última edició de 2017 va rebre a més de mig milio de Visitants.
 
 
La mateixa alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha mostrat el seu agraiment a Costa Blanca per fer el lliurament d'aquesta distinció a dues de les Festes contestanes que compten amb major projecció a l'àmbit nacional "aquests guardons van dedicats a totes les persones que estan implicades, de manera directa o indirecta, en impulsar les nostres tradicions, mantenir-les vives i fer-les cada mes grans. Des del Govern Local Seguirem Treballant per fomentar el turisme i totes les nostres Festes perque posen en valor la nostra identitat com a contestans al mateix emps que contribueixen a dinamitzar l'economia local ", ha manifestat. 
 
Aquesta gala, celebrada a l'ADDA, se suma a altres iniciatives de difusió turística que impulsa Costa Blanca com la Gran Desfilada Provincial de Festes que es va celebrar el 20 de gener passat pels carrers del Centre de Madrid, amb motiu de Fitur, i en el que Cocentaina va estar representada per la Filà Bequeteros. Recordar que també a la Fira Internacional de Turisme es van donar a conéixer alguns dels detalls de la propera Fira de Tots Sants que se celebrarà entre l'1 i el 4 de novembre. 
Darrera actualització ( dissabte, 24 de març de 2018 10:58 )  
Se encuentra en: Inicio Noticias Nou reconeixement de Costa Blanca per les Festes de Cocentaina