Federación Junta de Fiestas Moros y Cristianos de Cocentaina

    ValencianoEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)

Homenatge a Cavallers de Llúria i Kabilenyos pel càrrec de Capità

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina va finalitzar el passat dissabte 24 de novembre el cicle de visites a les filaes de càrrec del 2018 i en aquesta ocasió va acudir a les seus de Cavallers de Llúria i Kabilenyos per a retre un homenatge a ambdues formacions per les capitanies que van exercir durant la trilogia en honor a Sant Hipòlit Màrtir. 

Aquesta vegada la primera parada va tindre lloc en el domicili social de la filà Cavallers de Llúria, al costat de l'Avingua Rei en Jaume I, per a entregar un detall commemoratiu a Miguel Blasco Priego en reconeixement al càrrec de Capità Cristià que va portar endavant durant les passades Festes amb el suport de tots els seus companys de filà, amics i familiars, A continuació els membres de l'entitat festera es van desplaçar fins a la seu de la Filà Kabilenyos, al carrer Pare Agulló 4, i allí se li va fer entrega d' altre quadre commemoratiu a Santiago Prats Castelló per haver exercit el càrrec de Capità Moro. També van estar presents en aquest instant els components de la filà i inclús els familiars del màxim representant de les tropes àrabs. La jornada, com sol ser habitual en aquestos casos, va finalitzar amb un dinar de germanor que va servir per a reviure els bons moments que deixaren les festes de moros i cristians celebrades el passat més d'agost.

Assenyalar que en aquest senzill acte van estar presents l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, el President de la Junta de Festes, Hipòlit Borràs, així com els Caps de Filà de Cavallers de Llúria i Kabilenyos. 

 

 

Darrera actualització ( dilluns, 10 de desembre de 2018 18:03 )  
Se encuentra en: Inicio Noticias Homenatge a Cavallers de Llúria i Kabilenyos pel càrrec de Capità