Federación Junta de Fiestas Moros y Cristianos de Cocentaina

    ValencianoEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
Correu electrònic Imprimeix PDF

Iñaqui Lukumberri Camps 1984Iñaki Lecumberri Camps naix a Cocentaina al 1984. Comença els estudis musicals de la mà d´Eduard Bernabeu a l´Escola de l´Ateneu de la seua localitat natal. Posteriorment es trasllada al Conservatori de València on finalitza el grau mig obtenint els prèmis extraordinaris de clarinet i fonaments de composició.
 
És titulat superior en clarinet per l´ESMUC, Expert Universitari en Anàlisi i interpretació per la Universitat d´Oviedo, postgraduat en clarinet pel Conservatori Superior de Música d´Aragó i Màster en Formació del Professorat per la Universitat de València.
 
Ha format part de la banda i orquestra del Conservatori de València, de la FSMCV, Orquestra de Vents Filharmonia, Jove Orquestra de Castelló, European Union Youth Wind Orchestra, World of Winds, Nederlands Studenten Orkest i National Jeud Harmonie Orkest amb les quals ha actuat a Holanda, Itàlia, Luxemburg, Alemanya, Suècia, Noruega, Àustria i Bulgària i li ha permés treballar amb directors com Alex Shillings, Jan Cober o Christian Lindberg. Així mateix ha col.laborat amb  l'Orquestra Simfònica de Balears i l´Orquestra Simfònica del Principat d´Astúries.  
 
Ha sigut director titular de la Banda de música Xuvenil de Xinzo, (Pontevedra) i de la Societat Ateneu Musical de Cocentaina així com convidat a dirigir composicions pròpies a l´Agrupació Musical los Silos de Burjassot, Santa Cecília de Castalla i l´Avanç de Campello. També ha sigut director convidat del Cercle Musical Primitiva d´Albaida “El Gamell”.
 
Actualment es troba finalitzant els estudis de composició i direcció d´orquestra al Conservatori Superior de Música de Múrcia.

 

 

Catàleg d'obres:


- PEDRO LEKUMBERRI Pasodoble

- TANQUE Marxa Cristiana

- ELENA   Marxa Cristiana 

- EDETANIA Marxa Cristiana 
 
Se encuentra en: Inicio Compositors Contestans Iñaki Lukumberri Camps