Federación Junta de Fiestas Moros y Cristianos de Cocentaina

    ValencianoEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)

Seccions Destacades

Les nostres Filaes
Tota la informació sobre les nostres filaes, vestits, música, curiositats... 

      
La Federació Junta de Festes també està a Facebook 
 
 
Totes les galeries de fotos d'actes i Filaes

Sample image

Missa mensual en honor a Sant Hipòlit Màrtir

El diumenge 10 de febrer tindrà lloc la missa mensual en honor a Sant Hipòlit Màrtir en la parròquia de Santa Maria. Serà a partir de les 19:30h de la vesprada i a intenció dels festers difunts de les Filaes Cavalleria Ministerial i Mudèjars
 

Octavio Hernández Bolín presentarà el I Certamen de Música Festera 'Vila de Cocentaina'

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ha fet públic el nom de la persona que presentarà la I edició del Certamen d'Interpretació de Música Festera 'Vila de Cocentaina', un esdeveniment que acollirà la Vila Comtal el próxim 1 de maig a partir de les set de la vesprada al Centre Cultural el Teular. Es tracta d'Octavio Hernández Bolín; director del programa de ràdio, la plataforma digital, segell discogràfic i productora audiovisual 'Nuestras Bandas de Música'. Cal destacar que actualment Bolín fa possible aquest espai radiofònic a la 99.9 Valéncia Ràdio a més de col·laborar en diversos mitjans de comunicació i conduir diferents esdeveniments relacionats amb la música en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. 
 
El Vicepresident Musical de la Junta de Festes, el compositor contestà Francisco Valor, ressalta la trajectòria professional d'Octavio Hernández Bolín i remarca la gran tasca que desenvolupa al costat del seu equip de cara a la difusió de la música "per als músics valencians és tot un referent perquè a través del seu programa de ràdio i de la plataforma digital fa valdre la important activitat que realitzen diàriament les bandes de música a la Comunitat Valenciana i fins i tot també a l' àmbit nacional", assenyala. 
 
 
 
Els preparatius per a l'organització del I Certamen de Música Festera 'Vila de Cocentaina' segueixen el seu curs i el passat diumenge 20 de gener va tenir lloc a la Casa del Fester el sorteig per a definir l'ordre en què participaran les bandes que concursaran en aquesta cita musical. La sort va voler que la primera a pujar a l'escenari vaja a ser l'Associació Musical 'L'Avanç del Campello' mentre que en segon lloc intervindrà el Cercle Musical Primitiva d'Albaida 'El Gamell' i en última posició tocarà la Unió Musical de Bocairent. Les tres van ser triades el 7 de desembre d'entre el total de 9 formacions musicals de la Comunitat Valenciana que van presentar la sol·licitud per a competir en aquest esdeveniment de música festera. 
 

Missa mensual en honor a Sant Hipòlit Màrtir

Aquest diumenge 13 de gener celebrarem la missa mensual en honor al nostre patró, Sant Hipòlit Màrtir. Serà a la parròquia de Santa Maria, a partir de les 19:30h, i a intenció de les festeres i els festers difunts de la Filà Gentils i la Filà Muladís.

 
Se encuentra en: Inicio

Visita nuestro BLOG

Confessions of a Shopaholic
Visita nuestro Blog donde como usuario registrado podrás ver todas las publicaciones que hagamos y opinar sobre las fiestas de Moros y Cristianos.

Últimas Noticias

Noticias Populares